Online programma: communicatie (individueel)

Bijgewerkt op: 18 sep. 2021

In dit programma staat zelfreflectie en communicatie centraal en op het einde zal je zowel met je partner, vrienden en collega's beter communiceren. Ook voor wie wil groeien als leidinggevende of coach is het een absolute meerwaarde. Veel elementen zijn universeel toepasbaar maar het blijft voornamelijk persoonlijk en op maat van je behoefte.

Concreet bouw ik tijdens onze gesprekken, gaandeweg een soort persoonlijk handboek voor je op, veelal op basis van visueel begrijpbare modellen. Afwisselend deel ik mijn scherm zodat je ook betrokken bent tijdens de opbouw en je het als geen ander zal begrijpen. Op het einde van elk gesprek stuur ik een kopie zodat je de info beter kan integreren. Geen 2 handboeken zijn gelijk maar er zijn twee hoofdstukken die ik quasi altijd zie terugkomen:

  • 'Je persoonlijke handleiding' - waarbij je jezelf en anderen leert begrijpen. Stelselmatig groeit het bewustzijn rond de eigen communicatiepatronen en waarom mensen op een bepaalde manier op jou reageren. Je zal merken dat je beter met anderen leert communiceren en je effectiviteit erop vooruit gaat.

  • 'Je persoonlijke kompas' - waarbij je principes en methodes aanleert die een houvast bieden voor de rest van je leven. Zo sta je sterker tijdens de uitdagingen die bij het leven horen.

Voordelen online aanbod:

  • Het feit dat mensen een op maat gemaakt en extra hulpmiddel krijgen (in de vorm van hun persoonlijk handboek) voegt een extra dimensie toe aan hun traject.

  • Door de visuele modellen kan je de inzichten gemakkelijker vasthouden en op je eigen ritme naar het handboek grijpen om te oefenen/spiegelen.

  • Naast de toegenomen helderheid ervaren sommige mensen ook meer veiligheid en rust omdat ze in hun eigen omgeving zitten wat het proces alleen maar bevordert.

  • Je dient geen verlof te nemen omdat de verplaatsing weg valt.


De keuze ligt voor elk gesprek steeds weer bij jou; daarmee bedoel ik dat je tot 2 uur op voorhand zelf kan kiezen of je naar mijn praktijk in Ninove komt of dat we het gesprek online voeren. Voor de natuurliefhebbers is wandelcoaching in en rond Neigembos natuurlijk ook nog steeds mogelijk.

Wil je hier meer over weten? Je mag me altijd contacteren.

Twijfel je nog? Ik help je meer om helderheid te krijgen wat de volgende stap voor jou kan zijn.


*Afbeelding is louter als voorbeeld

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven